bekijk beschikbaarheid
bekijk beschikbaarheid

Reserveer nu:

Boek rechtstreeks bij het Hotel, beste prijzen beschikbaar. Beveiligde boeking via Cubilis
Uw bezoek
09
:
00

Wakker worden in het hart van de stad

Ontwaak onder de zachte lakens in het centrum van het authentieke Brugge. Laat je verleiden door het, dagelijks vers bereide, 5 sterren ontbijt om stevig aan het avontuur te beginnen, en Brugge te ontdekken in al haar schoonheid. 

 

Onze kamers

Ontdek Brugge

Onze centrale ligging op 200 meter van de Grote Markt, middenin het wereldberoemde Brugse Kunstpatrimonium, is de ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken. Bovendien ben je hier op slechts enkele minuten wandelen van al de voornaamste winkelstraten van Brugge. 

Ontdek hier meer over de historie van de House of Bruges.

MEER OVER BRUGGE

Thuiskomen en relaxen

Na al dat wandelen doorheen de pittoreske straatjes van Brugge, is het tijd om even uit te rusten. De kamers in de House of Bruges zijn ruime kamers doordat het gebouw vroeger appartementen huisvestigde, gelegen rond de impressionante binnenkoer. We hebben zelfs vierpersoonskamers die een eigen privé lounge hebben! Ideaal voor families of twee koppels.

 

privé lounge

Een welverdiende nachtrust

De dag is voorbij. Nagenieten van alles dat uw zintuigen geprikkeld heeft tijdens de ontdekkingstocht door Brugge. Misschien proef je nog het wegsmelten van de (h)eerlijke Belgische chocolade of zijn je smaakpapillen nog aan het nazinderen van de lokale biertjes en specialiteiten. Kortom, een comfortabel bed zal u verder laten dromen in het midden van de stad waar u de volgende ochtend weer heerlijk kunt ontwaken.

ONZE KAMERS